Om oss

Hem / Om oss

Mer än 25 års erfarenhet

Vi tar hand om din tvätt & städ!

Som ett erkänt städföretag i Stockholm så är det helt enkelt ett måste för oss att förvalta det förtroende som vi får. Därför vill vi att vi ska kännas som ett tryggt val när du tar kontakt med oss. Därefter blir det vår uppgift att bevisa att vi faktiskt är det. Det innebär att våra kunders nöjdhet alltid kommer på första plats. Med etablerade rutiner, noggrant utförande och strukturerad återkoppling säkerställer vi att varje enskild städning lever upp till våra egna kvalitetskrav och motsvarar våra kunders önskemål. När vi garanterar nöjdhet så menar vi det verkligen!

Nataliya Viklund

VD

125k +

Rengöring klar

12 +

År av erfarenhet

100k +

Tillfredsställelse

125k +

Rengör

80 +

Stamkund

VÅRT LAG

Vårt skickliga team

John Bravo

VD och grundare

Marry Jane

Arbetstagare

George Hans

Chef

KLIENTENS VITNESTIDAR

Vi är väldigt glada för kundrecensioner

”Lyckades boka flyttstädning på mycket kort varsel och en proffsig städare anlände exakt vid överenskommen tidpunkt. Det blev skinande rent överallt, är helnöjd med resultatet och priset var dessutom överraskande lågt.”

13.jpg
Tarja S

Östermalm, Stockholm

5/5

”Har hemstädning med Städnivå och är alltid nöjd. Lätt företag att ha att göra med. Ibland har jag fått ställa in för min dotter blivit sjuk och de har gått att boka om utan krångel. Rimligt pris också.”

10.jpg
Adam W

Solna

5/5

”Bokade en flyttstädning i november. Fick supersnabb respons och bemötande. Personalen var otroligt duktiga och blev super fint! Bokar gärna om dem.”

11.jpg
Olina S

Vasastan, Stockholm

5/5

Få en prissättning idag!

När du kontaktar oss får du en kostnadsfri offert och platsbesök till den plats där du önskar hemstädning i Stockholm, eller flyttstädning, storstädning, skolstädning eller någon annan städtjänst i Stockholm. Vi är din städfirma. Bli en nöjd kund du med!